Навіть соус вимочують. Оселедець в кращому маринаді, тепер готую постійно

Дуже часто смак страви, залежить від зробленого соусу. Цей рецепт маринаду для оселедця, мені порадила подруга і я тепер його завжди використовую і хочу поділитися з вами. Оселедець в томатному соусі.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • оселедець, 1 кг;
  • томатний соус,2 ст.л;
  • олія соняшникова, 100 мл;
  • сіль і оцет 9% по 1 ст.л;
  • червоний і чорний перець по 1 \ 2 ч.л;
  • цукор, 2 ст.л;
  • цибуля, 3 шт.

Процес приготування

Змішуємо олію з сіллю, цукром, томатним соусом (кетчупом), оцтом або лимонним соком, перцями.

Доводимо до кипіння, варимо пару хвилин і знімаємо з плити. Цибулю ріжемо півкільцями і заливаємо гарячим соусом, добре перемішуємо.

Обробляє рибу, прибираємо все зайве, відрізаємо голову, хвости і плавники, промиваємо і просушуємо, прибираємо кістки і ріжемо на порційні шматочки.

Навіть соус вимочують. Оселедець в кращому маринаді, тепер готую постійно

У великій ємності укладаємо всі шарами – риба і соус, риба і соус.

Накриваємо ємність і ставимо в холодильник на 7 годин, але найкраще на добу, тоді закуска буде дуже пікантна, ароматна, добре промаринується.

Навіть соус вимочують. Оселедець в кращому маринаді, тепер готую постійно

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: