Не думала, що кабачки можуть бути такими смачними, поки не спробувала цей рецепт

Я не особливо раніше любила кабачки, тому готувала їх рідко. Але спробувавши кабачки, приготовані за цим рецептом, повністю змінила свою думку про ці овочі. Я зрозуміла, що головне – це метод приготування.

Які продукти потрібні:

  • 400 г кабачків;
  • 1 чайн. ложка солі для маринаду + 1 чайн. ложка для кабачків;
  • Два зубці часнику;
  • Зелень на ваш смак;
  • Три стол. ложки олії соняшникової;
  • Пів чайн. ложки цукру;
  • Дві стол. ложки оцту 9% -ого;
  • Любителі гостренького можуть додати чорний або червоний перчик.

Переходжу до процесу приготування

Я зазвичай беру для цієї закуски молоденькі кабачки середнього розміру, тому шкірку залишаю і після того, як помию тру за допомогою терки з спеціальною насадкою у вигляді слайсів. Але ви можете тоненько порізати їх, використовуючи ніж або овощечистку. Можна навіть порізати на кружечки, на смак закуски це ніяк не вплине.

Посипаю кабачки сіллю, достатньо однієї ч. л. Акуратно перемішую і залишаю приблизно на півгодини.

цей час в глибокій тарілочці поєднала оцет з олією, видавила туди часник (можна дрібно натерти), всипала цукор і ретельно розмішала.

Дрібненько нарізала кріп (ви можете взяти іншу зелень на свій смак) і всипала в заправку. Розмішала.

Вилила з кабачків виділений сік і влила приготований маринад. Гарненько перемішала.

Не думала, що кабачки можуть бути такими смачними, поки не спробувала цей рецепт

Кабачки прямо зараз уже смачні, але я зазвичай готую їх вранці і тримаю в холодильнику до вечері, періодично помішуючи.

Не думала, що кабачки можуть бути такими смачними, поки не спробувала цей рецепт

Можна кабачкові слайси згорнути в рулетики, щоб закуска виглядала апетитно і нарядно.

Не думала, що кабачки можуть бути такими смачними, поки не спробувала цей рецепт

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: