Не треба варити і запікати буряк – є спосіб простіший. Всього 15 хвилин

Буряк відноситься до одних з найбільш корисних овочів, які необхідно правильно готувати, щоб овоч не втратив свої корисні вітаміни та інші важливі речовини.

З червоного коренеплоду можна готувати найрізноманітніші салати: дуже простий салат з буряка, часнику і майонезу або з додаванням маринованого огірочка і цибулі, заправлений нерафінованою, запашною олією.

Якщо запікати буряк в духовці, тоді в ньому зберігається весь набір корисних речовин. Настільки ж ефективний і традиційний спосіб варіння в каструлі або мультиварці. Тут головне не перетримати овочі у воді і не отримати буряк без вітамінів, з вивареним кольором. Великі і стиглі коренеплоди варять близько 1 – 1.5 години, середні і молодий бурячок – 40 хвилин.

Якщо ви шанувальники приготування в мікрохвильовій печі, цей спосіб для вас.

Ми не будемо сперечатися про якість одержуваних після цього приладу продуктах, просто іноді потрібно швидко все приготувати.

Буряк кладемо в пакет, готуємо від 10 до 20 хвилин в залежності від розміру овоча.

Після варіння в каструлі і після мультиварки, мікрохвильовці, коренеплід поміщають в холодну воду: буряк таким чином «доходить». Це старовинний спосіб точно отримати повністю варений овоч, а не прийом, який недавно придумали, як його подають деякі кулінари-блогери, яким більше нічим привертати увагу.

Не треба варити і запікати буряк - є спосіб простіший. Всього 15 хвилин

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: