Пропонуємо вам рецепт приготування смачної свинячий рульки. Страва просто дивовижно смачна і прекрасно підійде до обіду або вечері. Готується рулька просто, а за ціною досить доступна. Ми рекомендуємо вам додати цю страву в своє щоденне меню, ваші близькі будуть в захваті!
Необхідні продукти
- 1 рулька
- 2 зубчики часнику
- 2,5 літра води
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 штуки запашного перцю
- 3 чорного перцю горошком
- 2 лаврові листки
- 1 чайна ложка меленого імбиру
- сіль
Для соусу
- 1 столова ложка меду
- 3 столові ложки соєвого соусу
Покроковий процес приготування свинячої рульки
Свинячу рульку очищаємо і добре промиваємо. Очищаємо часник від лушпиння і нарізаємо пластинками.
У рульці робимо проколи і вставляємо часник. Чистимо моркву і нарізаємо кружечками. Очищаємо від лушпиння цибулю.
У каструлю наливаємо воду, кладемо рульку, додаємо моркву, цибулю, весь підготовлений перець, лавровий лист і імбир. Каструлю ставимо на плиту, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 2,5-3 години.
Готову рульку дістаємо з бульйону. У мисці змішуємо мед і соєвий соус.
Беремо форму для запікання, змащуємо рослинною олією і кладемо рульку. Змащуємо її підготовленим соусом і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо до красивого золотистого кольору протягом 20-25 хвилин. Готову рульку подаємо до столу.