Неймовірно смачні мариновані грибочки за 5 хвилин

Жодне торжество не обходиться без грибочків. І новий рік не виняток. Більшість людей просто купують їх готовими в магазині. Але ми радимо замаринувати грибочки вдома. Адже виходять вони набагато смачнішими. До того ж готуються в лічені хвилини!

Необхідні продукти

  • 500 грам печериць
  • 40 мілілітрів рослинної олії
  • 50 мілілітрів води
  • 50 мілілітрів яблучного оцту
  • 2 чайні ложки солі
  • 2 чайні ложки цукру
  • 8 зубчиків часнику
  • 3 лаврові листки
  • 2 чайні ложки перцю горошком

Починаємо приготування

Гриби очищаємо від шкірки і розрізаємо на 4 частини. Якщо гриби маленькі, то їх можна не чистити і не нарізати. Підготовлені гриби перекладаємо в каструлю.

Часник очищаємо і нарізаємо дуже маленьким шматочками.

У миску наливаємо воду, додаємо оцет, рослинну олію, цукор, сіль, чорний перець і лавровий лист (розламуємо його). Також в маринад кладемо часник і все добре перемішуємо.

Отриманий маринад виливаємо в печериці та ставимо каструлю на плиту. Не лякайтеся, якщо вам здасться, що в них мало рідини.

Гриби пустять сік і все буде нормально.

Гриби доводимо до кипіння, проварюємо 5 хвилин і знімаємо з вогню.

Мариновані грибочки охолоджуємо і подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: