Неймовірно смачні помідори по-корейськи на зиму

Корейські страви відрізняються гостротою і пряними аромати. Ось і помідори, які ви закриєте за цим рецептом, будуть гострими, з дуже насиченим смаком.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • помідори, 1.5 кг;
  • болгарський перець, 200 г;
  • часник, 1 головка;
  • морква велика, 1 шт;
  • гострий перець, половина стручка;
  • зелена цибуля, кріп і петрушка;
  • цукор, 40 г;
  • сіль, 1 ст.л;
  • рослинна олія, 70 мл;
  • оцет 9%, 70 мл.

Банки стерилізуємо. Помідори, зелень, перець промиваємо, часник очищаємо.

Блендером подрібнюємо часник, перець гострий і болгарський, моркву тремо на тертці для корейської моркви, зелень нарізаємо.

У миску кладемо моркву, зелень, подрібнену масу перців і часнику, цукор, сіль і олію рослинну, оцет. Масу ретельно перемішуємо.

Помідори розрізаємо на 2 або 4 частини, відрізаємо плодоніжки.

У банки викладаємо на дно овочеву суміш, кладемо шар помідор, знову суміш, потім помідори. Заповнюємо банки до верху. Маринад що залишився розливаємо по банках.

У каструлю на дно кладемо рушник, ставимо банки, накриті кришками, заливаємо теплою водою, доводимо до кипіння і стерилізуємо 10 хвилин. Виймаємо банки, закриваємо кришки, перевертаємо і вкутуємо до повного охолодження.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: