Неймовірно смачний салат з баклажанами – збережіть собі рецепт

Салат виходить супер легкий. Він просто і швидко готується за цим рецептом, тому прекрасно впишеться в повсякденне меню. Салат досить апетитно виглядає, виходить яскравим і викликає бажання їсти його знову і знову. А ще його можна подати до святкового столу. І він напевно сподобається вашим близьким.

Необхідні продукти

  • 1 баклажан
  • 1 солодкий перець
  • 3 помідори
  • 1 цибулина
  • пучок петрушки
  • 6 столових ложок рослинної олії
  • 1 солов’я ложка оцту
  • сіль, перець за смаком

Салат з баклажанами, покроковий процес приготування

Болгарський перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою.

Помідор промиваємо, видаляємо плодоніжки і нарізаємо кружальцями.

Баклажан очищаємо від шкірки і нарізаємо кружечками. Перекладаємо їх в миску і поливаємо рослинною олією, перемішуємо. Підготовлені баклажани обсмажуємо на сухій сковороді до готовності.

Цибулю очищаємо, нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на розпеченій сковороді до золотистого кольору.

Подрібнюємо промиту петрушку.

У миску кладемо перець, баклажани, помідори, цибулю і петрушку. Додаємо оцет, сіль і перець за смаком. Туди ж вливаємо трохи рослинної олії і акуратно перемішуємо. Готовий салат подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: