Нереально смачний торт «Баунті», райська насолода

Торт з одним з найулюбленіших кокосових смаків, подарує вам насправді задоволення.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 5 шт;
  • борошно – 150 г;
  • цукор – 120 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • розпушувач – 1 ч.л.

Для приготування крему візьміть:

  • вершкове масло – 200 г;
  • молоко – 250 мл;
  • цукор – 130 г;
  • стружка кокосова – 250 г;
  • вершки жирні – 200 мл.

Для декору торта буде потрібно:

  • вершки або сметана не жирний – 200 мл;
  • пудра – 40 г.

Яйця збиваємо з цукром і ванільним цукром до стійкої і густої піни.

Борошно змішуємо з розпушувачем і просіваємо, частинами додаємо в тісто і добре вимішуємо. Тісто має вийти як густа сметана.

Форму для запікання застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо протягом 30 – 35 хвилин.

Цукор змішуємо з молоком і вершковим маслом, топимо на плиті і перемішуємо до однорідності. Коли маса стане однорідною, всипаємо стружку кокосову. Коли маса закипить, зменшуємо вогонь і варимо 10 хвилин.

Остиглий корж розрізаємо на 2 частини і просочуємо вершками, змащуємо кремом і формуємо торт. Обмащуємо з боків і посипаємо кокосовою стружкою. Ставимо в холодильник на кілька годин або на всю ніч.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: