Незаслужено забутий рецепт наших бабусь. Приготувала і всі в захваті. Тепер улюблений рецепт

Смачний рецепт вареників з картоплею. У начинку ви можете додавати на свій смак зелень, цибулю, смажені грибочки і т.д.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 800 г;
  • відвар картопляний, 250 мл;
  • сир фета, 250 г;
  • сметана, ст.л;
  • борошно, 500 г;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль, куркума, масло вершкове.

Процес приготування вареників

Відварюємо картоплю і з вершковим маслом перетворюємо в пюре.

Сир беріть будь-який, головне, щоб був солоним.

Сир тремо на дрібній тертці і змішуємо з картопляним пюре, сметаною.

Відвар від картоплі не виливати, на ньому робимо тісто для вареників.

Змішуємо борошно з сіллю, куркумою (її беріть за бажанням, вона просто дає колір вареників).

Додаємо яйце, перемішуємо. Вливаємо в борошно відвар, вимішуємо.

Тісто домішуємо на столі – але м’яке, еластичне і м’яке.

Укладаємо тісто в пакет на 20 хвилин.

Тепер робимо вареники як зазвичай ви це робите. Я зробила вареники великими, так цікавіше.

Відварюємо їх у підсоленій воді, викладаємо на тарілку, змішуємо з вершковим маслом. Можна ще посипати свіжою нарізаною зеленню.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: