Незрівнянна курочка під шубою в духовці, покроковий рецепт

Таку смакоту можна подати і до святкового столу. Страва виходить проста, ситна, соковита, ароматна і мега апетитна. Рецепт цей знайомий кожній господині. Багато хто таку смачну страву обожнюють. Вона користується популярністю на будь-якому столі. Рекомендуємо всім спробувати і розбавити своє меню такою смакотою.

Необхідні інгредієнти

  • 350 гр курячого філе
  • 3 картоплі
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 2 щіпки солі
  • 1 щіпка хмелі-сунелі
  • 250 гр твердого сиру
  • 1 щіпка меленого чорного перцю
  • 1 зубчик часнику
  • 300 мл вершків

Курка під шубою: покроковий процес приготування

В першу чергу вимиваємо добре куряче філе і нарізаємо невеликими шматочками. Після чого беремо форму для випічки і змащуємо її маслом.

Потім в один шар викладаємо підготовлене філе. Солимо і перчимо до смаку. Тепер очищаємо ріпчасту цибулю і ріжемо її півкільцями. Перекладаємо поверх курки.

Потім чистимо картоплю і ріжемо її тонкими кружечками. Викладаємо поверх інших інгредієнтів в один шар. Солимо і перчимо до смаку.

Використовуючи терку, натираємо на грубій фракції твердий сир і поєднуємо його з часником, попередньо очищеним і продавленим через прес.

Також сюди додаємо вершки і добре перемішуємо. Покриваємо підготовленою заливкою інгредієнти в формі і додаємо поверх натертий сир.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 30-40 хвилин. Після закінчення потрібного часу готову страву дістаємо і в гарячому вигляді подаємо до столу.

 

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: