Таку смакоту можна подати і до святкового столу. Страва виходить проста, ситна, соковита, ароматна і мега апетитна. Рецепт цей знайомий кожній господині. Багато хто таку смачну страву обожнюють. Вона користується популярністю на будь-якому столі. Рекомендуємо всім спробувати і розбавити своє меню такою смакотою.
Необхідні інгредієнти
- 350 гр курячого філе
- 3 картоплі
- 2 ріпчасті цибулі
- 2 столові ложки соняшникової олії
- 2 щіпки солі
- 1 щіпка хмелі-сунелі
- 250 гр твердого сиру
- 1 щіпка меленого чорного перцю
- 1 зубчик часнику
- 300 мл вершків
Курка під шубою: покроковий процес приготування
В першу чергу вимиваємо добре куряче філе і нарізаємо невеликими шматочками. Після чого беремо форму для випічки і змащуємо її маслом.
Потім в один шар викладаємо підготовлене філе. Солимо і перчимо до смаку. Тепер очищаємо ріпчасту цибулю і ріжемо її півкільцями. Перекладаємо поверх курки.
Потім чистимо картоплю і ріжемо її тонкими кружечками. Викладаємо поверх інших інгредієнтів в один шар. Солимо і перчимо до смаку.
Використовуючи терку, натираємо на грубій фракції твердий сир і поєднуємо його з часником, попередньо очищеним і продавленим через прес.
Також сюди додаємо вершки і добре перемішуємо. Покриваємо підготовленою заливкою інгредієнти в формі і додаємо поверх натертий сир.
Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 30-40 хвилин. Після закінчення потрібного часу готову страву дістаємо і в гарячому вигляді подаємо до столу.