Незрівнянно смачний торт без випічки! Просто тане в роті

Торт з печивом виходить м’яким і ніжним, з чудовим смаком і ароматом банана, рецепт не є складним, впорається навіть дитина.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво – 450 г;
  • банани – 3 шт.

Для приготування крему візьміть:

  • молоко – 1 л;
  • яйця – 4 шт;
  • масло вершкове – 60 г;
  • цукор – 180 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • крохмаль – 40 г;
  • борошно – 80 г.

Яйця збиваємо з цукром, ваніліном, борошно просіваємо і всипаємо в масу, вливаємо молоко і варимо на невеликому вогні до закипання. Не забувайте перемішувати. Знімаємо з вогню і кладемо вершкове масло, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин остигати. Накрийте плівкою.

Остиглий крем збиваємо 2 – 3 хвилини міксером, тоді він буде більш легким.

Печиво беріть крекер, він ідеально підходить. Можна взяти і пісочне, але тоді смак торта буде зовсім іншим.

Дно форми змащуємо кремом, викладаємо шар печива, на нього викладаємо кружечки бананів, потім: крем, печиво, крем, печиво, банани, крем.

Верх торта поливаємо розтопленим шоколадом і ставимо його на ніч в холодильник, щоб він добре просочився і став м’яким і ніжним.

Банани ви можете замінити тонкими шматочками консервованого ананаса або змішати банани з ананасами, підходять і персики. Верх торта також можна посипати подрібненими горіхам.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: