Незрівнянний гарбузовий пиріг з горіхами

У розпал гарбузового сезону просто гріх не готувати страви з цим найкориснішим інгредієнтом. У випічці гарбуз користується особливою популярністю. Він відмінно гармонує і доповнює смаки, і практично ніхто не може спочатку вгадати основний інгредієнт тієї чи іншої випічки. У пирозі всі інгредієнти ідеально поєднуються, утворюючи оригінальний неповторний смак. Сподобається всім. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 250 гр гарбуза
  • 100 гр грецьких горіхів
  • 20 гр апельсинової цедри
  • 4 яйця
  • 150 гр цукрового піску
  • 150 гр борошна
  • 10 гр розпушувача
  • дрібка ваніліну

В першу чергу подрібнюємо горіхи і цедру у велику крихту. Після чого очищаємо гарбуз і, використовуючи терку, натираємо його на великій фракції.

Тепер відділяємо жовтки від білків і перші, використовуючи міксер, збиваємо з ваніліном і 75 гр цукрового піску. Доводимо до світлого кольору.

Підготовлені горіхи, цедру і гарбуз відправляємо до жовткової маси. Додаємо борошно і розпушувач. Добре все перемішуємо.

Потім в іншій ємності об’єднуємо білки і решту цукру. Також збиваємо міксером. Доводимо до міцної маси. Після чого акуратно вмішуємо в основну масу.

Беремо форму і застеляємо її пергаментним папером. Потім виливаємо сюди тісто і розрівнюємо.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 60 хвилин.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: