Незвичайне блюдо з кабачків з квасолею: покроковий рецепт

Пропонуємо вам рецепт смачної, ситної і апетитної страви з квасолі з кабачком. Вона може бути самостійною стравою або гарніром до основної. Готується таке овочеве рагу швидко і просто.

Всі овочі в ньому прекрасно поєднуються між собою. Квасоля виступаємо ідеальним доповненням і надає страві особливого смаку.

Необхідні продукти

  • 600 грам кабачків
  • 200 грам квасолі
  • 300 грам помідорів
  • 200 грам цибулі
  • 1 зубчик часнику
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • спеції

Покроковий процес приготування

Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Помідори і кабачки нарізаємо кубиком.

У сковороду з розігрітою олією кладемо цибулю і обсмажуємо 5 хвилин. Потім додаємо до неї помідори і кабачки, солимо і перчимо до смаку. А також додаємо улюблені спеції.

Все накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин.

Часник очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо його до готових овочів. Туди ж кладемо квасолю (консервовану або попередньо відварену). Все добре перемішуємо і подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: