Пропонуємо вам рецепт смачної, ситної і апетитної страви з квасолі з кабачком. Вона може бути самостійною стравою або гарніром до основної. Готується таке овочеве рагу швидко і просто.
Всі овочі в ньому прекрасно поєднуються між собою. Квасоля виступаємо ідеальним доповненням і надає страві особливого смаку.
Необхідні продукти
- 600 грам кабачків
- 200 грам квасолі
- 300 грам помідорів
- 200 грам цибулі
- 1 зубчик часнику
- 2 столові ложки оливкової олії
- спеції
Покроковий процес приготування
Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Помідори і кабачки нарізаємо кубиком.
У сковороду з розігрітою олією кладемо цибулю і обсмажуємо 5 хвилин. Потім додаємо до неї помідори і кабачки, солимо і перчимо до смаку. А також додаємо улюблені спеції.
Все накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 15-20 хвилин.
Часник очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо його до готових овочів. Туди ж кладемо квасолю (консервовану або попередньо відварену). Все добре перемішуємо і подаємо до столу.