Ніжні рогалики з джемом: просто тануть у роті. Покроковий рецепт

У такі рогалики можна додавати різну начинку – тісто універсальне і відмінно гармонує з різними продуктами.

Для приготування першого тіста вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 300 г;
  • сметана – 200 г;
  • розпушувач – 0.5 ч.л.

Для другого тіста потрібно:

  • борошно – 250 г;
  • розпушувач – 0.5ч.л;
  • вершкове масло – 200 г.

Рогалики з джемом: покроковий процес приготування

В якості начинки беріть варення, джем або шоколадну пасту, можна взяти подрібнені волоські горіхи з цукром, мак з цукром і т.д.

Борошно просіваємо з розпушувачем, додаємо сметану і замішуємо перше тісто, скатуємо його в кульку.

Борошно також просіюємо з розпушувачем, змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом і замішуємо друге тісто, скатуємо в кулю.

Робочу поверхню посипаємо борошном і розкатуємо кожне тісто в пласт, товщиною по 1.5 см, укладаємо шари один на одного і розкатуємо в шар, товщиною близько 1 см. Тепер складаємо тісто в конверт і розкатуємо в шар, знову в конверт і в шар.

Робимо конверт, обертаємо його плівкою і кладемо на 30 хвилин в холодильник.

Виймаємо, розкатуємо в шар з товщиною близько 0.5 см, ріжемо на дві смужки, кожну розрізаємо на трикутники (підстава 4 см).

Викладаємо начинку на основу і загортаємо в рулетик, трохи розтягуючи кінчики. Кладемо рогалики на деко.

Духовку розігріваємо до 180 градусів, випікаємо рогалики 15 хвилин.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: