Ніжні сирники з рум’яною скоринкою: смачний сніданок за 20 хвилин

Сирники – це таке страва, яку люблять усі без винятку, і дорослі, і діти.

Для приготування сирників вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир домашній – 600 г;
  • яйце – 1 шт;
  • борошно – 2 ст.л;
  • цукор – 100 г;
  • олія соняшникова – 1 ст.л;
  • сіль – щіпка.

Щоб сирники були м’якими і ніжними, перед замісом тіста, протріть сир через сито. Для сирників краще вибирати не дуже сухий або занадто жирний сир, краще брати золоту середину.

Змішуємо всі продукти і скочуємо невеликі кульки з тіста. Щоб маса не липнула до рук, долоні злегка змочуйте водою.

Кожну кульку обвалюємо в борошні і викладаємо на розігріту в сковорідці олію. Коли одна сторона стане рум’яною, перевертаємо сирники, накриваємо кришкою і обсмажуємо другу сторону до рум’яності на невеликому вогні.

Викладаємо сирники на паперові рушники, щоб позбавити їх від надлишку олії, потім перекладаємо на тарілку.

Подавати сирники можна з чим завгодно – зі сметаною, джемом, варенням, медом, розплавленим шоколадом, заливкою із свіжих ягід і фруктів.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: