Ніжний торт-морозиво з безе. Шалено смачний і простий у приготуванні!

Складові

  • білки – з 2 яєць
  • цукор – 140 г
  • вершки 33-35% – 200 г
  • будь-яке морозиво – 300 г

Торт-морозиво, покроковий процес приготування:

Збиваємо білки з додаванням дрібкою солі до пишності, потім поступово всипаємо цукор.

Потім збиваємо до щільної і блискучої маси.

Викладаємо безе на пергамент і сушимо в духовці при 90 ° близько 1,5-2 годин. Ламаємо готове безе.

Вершки збиваємо до стійкої пишної маси і змішуємо з безе.

Половину маси викладаємо у форму, застелену харчовою плівкою.

Зверху акуратно викладаємо розм’якшене морозиво і другу половину вершків.

Прибираємо торт в морозильник до повного заморожування.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: