Ніжний торт «Шоколадна дівчинка». Простий рецепт торта без випікання

Простий і смачний торт, при гарній фантазії, стане ідеальним десертом на святковий стіл. Тільки прикрасьте його як потрібно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво пісочне – 280 г;
  • сир м’який – 500 г;
  • пудра – 120 г;
  • сметана жирна – 250 г;
  • ванільний цукор – 20 г;
  • масло вершкове – 130 г;
  • какао – 20 р

Для просочення:

  • цукор – 2 ч.л;
  • какао – 2 ч.л;
  • молоко – 100 г.

Для глазурі візьміть:

  • олія рослинна – 1 ч.л;
  • шоколад чорний – 20 г.

Всі продукти повинні бути кімнатної температури.

Цукор змішуємо з какао і вливаємо гаряче молоко, добре перемішуємо і охолоджуємо.

Вершкове масло з пудрою збиваємо не менше 4 хвилин на високих оборотах до пухкої маси світлого світу.

Сир змішуємо з какао і сметаною, ванільним цукром. Збиваємо міксером на невеликих оборотах. Сир можна замінити будь-яким м’яким сиром або сирною масою

З’єднуємо сирну масу зі збитим вершковим маслом і ретельно вимішуємо міксером на невеликих оборотах, потім збільшуємо обороти і збиваємо до однорідності.

Відкладаємо 3 ст.л. крему і все накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Форму застеляємо харчовою плівкою, змащуємо її олією без запаху. Кладемо на дно пару ложок крему, вирівнюємо його і викладаємо печиво, яке попередньо умочили в тепле какао. Потім крем, печиво, знову шар крему і печиво. Накриваємо торт плівкою і ставимо на ніч у холодильник.

Виймаємо торт з форми, обмазуємо його відкладеним кремом і прикрашаємо за смаком глазур’ю, яку ви просто варите з інгредієнтів.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: