Салат «Єлизавета». Неймовірно смачний та простий. Салат, який підкорює всіх своїм пікантним та дуже цікавим смаком. Тут підібраний просто ідеальний продуктовий склад. А головне він простий і швидкий і довго з ним возитися не прийдеться. Всі продукти для салату прості та доступні, їх потрібно лише з’єднати. Спробуйте цей напрочуд смачний салат – і ви точно збережете собі рецепт.
Необхідні продукти:
- Огірки солоні 3 шт.
- Гриби 200г.
- Цибуля 160 г.
- Сир 100 г
- Майонез
- Сіль перець
Покроковий процес приготування:
Цибулю нарізаємо на дрібні кубики. Гриби нарізаємо на шматочки.
На сковороду наливаємо олію і відправляємо сюди цибулю. Смажимо до м’якості.
Для кольору можна додати цукор. Перемішаємо. Смажимо ще протягом кількох хвилин.
Цибулю прибираємо зі сковороди та відразу ж відправляємо сюди нарізані гриби.
Коли рідини від печериць стане багато її, потрібно буде прибрати і додати олії.
Солимо, перчимо. Смажимо дві-три хвилини.
Солоні огірки нарізаємо на великій тертці. Викладаємо їх на паперовий рушник.
Шматок приготовленої свинини наріжемо на дрібні шматочки.
На плоску тарілку ставимо роз’ємне кільце. Дно змащуємо сіточкою з майонезу.
Першим шаром викладаємо м’ясо. Розрівняємо.
З’єднаємо вже остиглі гриби з цибулею.
Викладаємо наступним шаром.
Розрівняємо і змастимо сіточкою з майонезу.
Потім сюди кладемо натерті солоні огірочки.
Також розрівняємо та змастимо майонезом.
Шматок твердого сиру натріть на дрібній тертці.
Викладаємо останнім шаром та розрівнюємо.
Для прикраси використовуємо огірки та оливки з маслинами.