Новий рецепт: торт «Снікерс» без випічки

Торт готується просто і на виході ви отримуєте дуже ніжний і м’який десерт, який не гріх поставити і на святковий стіл.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сухарики – 470 г;
  • вершки рідкі – 70 мл;
  • какао – 4 ст.л;
  • масло вершкове – 80 г.

Для приготування крему потрібно:

  • згущене молоко – 220 г;
  • вершки рідкі – 400 мл;
  • арахіс – 70 г;
  • сирний крем – 125 г.

Для приготування ганаша потрібно:

  • чорний шоколад – 200 г;
  • вершки жирні – 200 мл.

Арахіс обсмажуємо і подрібнюємо в блендері але не до порошку.

Дуже холодні вершки збиваємо спочатку на малих обертах і поступово збільшуємо швидкість. Коли маса стане більш щільною, тонкою цівкою вливайте згущене молоко, не перестаючи збивати. Додаємо м’який сир і добре збиваємо масу.

Всипаємо в крем горіхи і добре все перемішуємо, ставимо крем в холодильник.

Беремо звичайні ванільні сухарики і подрібнюємо в блендері до дрібної крихти. Подрібнюйте частинами.

Какао високої якості (з високою жирністю) змішуємо з крихтою з сухарів.

Розм’якшуємо вершкове масло, змішуємо з вершками, нагріваємо до однорідності і виливаємо все в крихту, добре вимішуємо.

Форму для запікання обертаємо плівкою і викладаємо коржі з крихти, добре ущільнюємо. Викладаємо крем, знову робимо корж з крихти, крем і т.д. Розраховуйте кількість коржів так, щоб вистачило крему. Ставимо в холодильник.

Рідкі вершки гріємо на вогні або в мікрохвильовій печі. Шоколад шматочками кладемо в вершки і змішуємо все до однорідності. У міру остигання ганаш стане густим. Виливаємо його на торт і ставимо в холодильник на кілька годин.

Дістаємо торт, прикрашаємо зверху арахісом і подаємо до столу.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: