Новий салат “Єлизавета”. Неможливо відірватись

Салат «Єлизавета». Неймовірно смачно та просто. Салат, який підкорює всіх своїм пікантним та дуже цікавим смаком. Тут підібрано просто ідеальний продуктовий склад. А головне він простий і швидкий і довго з ним возиться, не прийде. Всі продукти для салату прості та доступні, їх потрібно лише з’єднати. Спробуйте цей напрочуд смачний салат – і ви точно збережете собі рецепт.

Необхідні продукти:

  • М’ясо 300 г.
  • Огірки солоні 3 шт.
  • Гриби 200г.
  • Цибуля 160 г.
  • Сир 100 г
  • Майонез
  • Сіль перець

Покроковий процес приготування:

Цибулю нарізаємо на дрібні кубики. Гриби нарізаємо на шматочки.

На сковороду наливаємо олії і відправляємо сюди цибулю. Смажимо до м’якості.

Для кольору можна додати цукор. Перемішаємо. Смажимо ще протягом кількох хвилин.

Цибулю прибираємо зі сковороди та відразу ж відправляємо сюди нарізані гриби.

Коли рідини від печериць стане багато її, потрібно буде прибрати і додати олії. Солимо, перчимо. Смажимо дві-три хвилини.

Солоні огірки натираємо на великій тертці. Викладаємо їх на паперовий рушник.

Шматок приготовленої свинини наріжемо на дрібні шматочки.

На плоску страву ставимо роз’ємне кільце. Дно змащуємо сіточкою з майонезу.

Першим шаром викладаємо м’ясо. Розрівняємо.

З’єднаємо вже остиглі гриби з цибулею. Викладаємо наступним шаром. Розрівняємо та змастимо сіточкою з майонезу.

Потім сюди кладемо натерті солоні огірочки. Також розрівняємо та змастимо майонезом.

Шматок твердого сиру натріть на дрібній тертці.

Викладаємо останнім шаром та розрівнюємо.

Для прикраси використовуємо огірки та оливки з маслинами.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: