Новий смачний салат до святкового столу – з’їдається в мить

Салат настільки смачний, що гості будуть просити добавки!

Інгредієнти:

  • Відварна свинина або свинячий язик – 300 гр.
  • Мариновані огірки -3 шт.
  • Відварна морква – 2 шт.
  • Печериці – 300 гр.
  • Ріпчаста цибуля або червона салатна цибулина – 1 шт.
  • Твердий сир – 150 гр.
  • Курячі яйця – 4 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Оцет 9% – 2 ст. ложки.

Для прикраси салату: огірок, консервований горошок і помідори.

Спосіб приготування:

1. Курячі яйця, моркву і свинину (м’ясо) / язик відварити до готовності.

2. Печериці дрібно нарізати і обсмажити до готовності на рослинній олії.

3. Ріпчасту або червону салатну цибулю дрібно нарізати. Цибулю залити двома ст. ложками оцту 9% і водою (4 ст. ложки). Ретельно перемішати і залишити на 15 хвилин, а потім відкинути на сито, щоб стекла вся рідина. Якщо Ви не любите мариновану цибулю, то просто обсмажте її разом з грибами.

4. М’ясо або язик нарізати соломкою. Мариновані огірки так само нарізати соломкою.

5. Твердий сир, морква і курячі яйця натерти на грубій терці.

Збірка салату:

  • 1 шар – свиняче м’ясо або язик. Обов’язково злегка посолити, якщо Ви не солили при варіння. Змастити майонезом.
  • 2 шар – мариновані огірки. Змастити майонезом.
  • 3 шар – відварна морква. Змастити майонезом.
  • 4 шар – маринована цибуля.
  • 5 шар – обсмажені гриби. Змастити майонезом.
  • 6 шар – Твердий сир. Змастити майонезом.
  • 7 шар – курячі яйця. Змастити майонезом.

За бажанням салат можете прикрасити натертим свіжим огірком, консервованим горошком і зробити квіточку з помідора.

Так само можете проявити фантазію і прикрасити салат по своєму бажанню. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: