Низькокалорійне сирне печиво з яблуками: покроковий рецепт

Цей рецепт печива прекрасно підходить тим, хто дуже любить випічку, але не може дозволити собі занадто багато калорійних продуктів. Печиво виходить смачним, сирним, з яблучними нотками.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир – 250 г;
  • борошно – 250 г;
  • йогурт натуральний або кефір – 100 г;
  • цукор – 10 ч.л;
  • яблуко – 1 – 2 шт;
  • сіль – 0.5 г;
  • пудра і кориця на смак.

Сирне печиво, покроковий процес приготування

Спочатку збиваємо за допомогою блендера сир з цукром і сіллю до однорідної маси. Потім вливаємо кефір, збиваємо і додаємо борошно. Домішувати тісто можна на столі, присипаному борошном.

Яблуко очищаємо, видаляємо серцевину, ріжемо на тонкі часточки.

Тісто розкатуємо в пласт і ріжемо на квадратики 5 на 5 см. У середину кладемо яблучну часточку, присипаємо її пудрою і корицею, звертаємо конвертик.

Деко застеляємо пергаментом. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо хвилин 20, до золотистого кольору. Виймаємо деко, накриваємо його рушником до охолодження печива.

Готове печиво можна посипати цукровою пудрою. Якщо у вас немає під рукою яблук, можна класти будь-яку іншу начинку, наприклад – мармелад, горіхи з маком і цукром.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: