Обожнювала його в дитинстві. Торт «Золотий ключик»!

Смачний і м’який торт, який давно відомий багатьом любителям солодощів, легко готується за нашим рецептом, Ви не пошкодуєте.

Для приготування тіста вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цукор – 2 склянки (можна трохи менше);
  • борошно – 2.5 склянки;
  • яйця – 7 шт;
  • мед – 2 ст.л;
  • какао – 2 – 3 ст.л;
  • сода гашена – 1 ч.л;
  • вода гаряча – 2 ст.л;
  • волоські горіхи – 1 стакан.

Для приготування крему:

  • варене згущене молоко – 1 банка;
  • вершкове масло – 200 г;
  • ванілін;
  • волоські горіхи подрібнені – 1 стакан.

Яйця збити з цукром до стійкої, білої піни, додати мед, розведений водою, соду, збити.

Туди ж просіваємо борошно разом з какао і змішуємо з горіхами.

Тісто, розділимо на 3 частини. Деко застеляємо пергаментом, виливаємо 1 частина тіста і розподіляємо його по поверхні форми. Духовку розігріваємо до 190 градусів і випікаємо всі 3 частини по 20 – 30 хвилин.

Масло і ванілін збиваємо, поступово вводячи згущене молоко.

Формуємо торт: кожен шар добре промазуємо кремом, зверху також змазуємо кремом та обсипаємо подрібненими горіхами.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: