Очманілий французький пиріг «Невидимка»

Така французька випічка призведе в захват кожного. Отримав пиріг таку назву з тієї причини, що начинки в ньому значно більше, ніж тіста. Це дивовижне поєднання смаків не залишить байдужим нікого. Зробити його насправді дуже легко, тому без особливих зусиль зможете здивувати і порадувати своїх улюблених новими приголомшливими смаками.

Необхідні інгредієнти

  • 400 гр яблук
  • 400 гр груші
  • 100 мл молока
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 70 гр вершкового масла
  • 150 гр борошна
  • 80 гр цукрового піску
  • 2 яйця
  • 20 гр ванільного цукор
  • 2 щіпки солі

Починаємо приготування

В першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця, 50 гр цукрового піску, ванільний цукор і щіпку солі. Використовуючи міксер, збиваємо все.

Потім додаємо молоко, 30 гр розтопленого вершкового масла, розпушувач і 70 гр борошна. Добре все перемішуємо до однорідної маси.

Очищаємо яблука і груші. Вирізаємо серцевини і нарізаємо м’якоть тонкими слайсами.

Беремо прямокутну форму і змащуємо її маслом. Потім застеляємо її пергаментним папером.

Тепер занурюємо кожен слайс в тісто і викладаємо у форму в довільному порядку.

Поверх виливаємо тісто, яке залишилося і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180-190 градусів, на 30 хвилин.

Після чого готуємо штрейзель. Для цього в окремій ємності поєднуємо муку, яка залишилася, розм’якшене вершкове масло, цукровий пісок, ванілін і щіпку солі.

Перетираємо все до утворення крихти і посипаємо поверхню пирога. Повертаємо в духовку ще на 20 хвилин.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: