Один в один, як в їдальнях. Як приготувати на сковорідці ті самі шкільні котлети

Багато хто ще пам’ятає смак котлет, які готували в кожній їдальні і буфеті. Якщо кухарі були хорошими і не крали, тоді основною частиною в страві, було м’ясо, а всі інші продукти додавалися в правильних пропорціях і получалась просто чудова, соковита і ароматна котлетка.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 600 г;
  • чорний хліб, 350 г;
  • вода, 0.5 склянки;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 1 зубчик;
  • сіль перець.

Процес приготування

Обрізаємо кірки у хліба і замочуємо м’якуш в воді. Якщо є бажання, скоринки висушіть і подрібніть на панірувальні сухарі.

Фарш заправляємо тертою цибулею і часником, сіллю і перцем, додаємо віджатий м’якуш і перемішуємо.

Формуємо котлети і обвалюємо у сухарях, обсмажуємо до готовності.

Котлети виходять один до одного, як в їдальнях. І не забудьте додати коріандр – ця спеція завжди була в наявності, тому її теж додавали в котлети.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: