Огірки по-корейськи – просто, смачно і корисно! Рецепт закуски

Гостренька закуска завжди доречна до м’ясних страв. Рекомендую приготувати.

Складові на 6 порцій

  • 600 г огірків
  • 150 г моркви
  • 2 зубки часнику
  • 20 г кропу
  • 20 г зеленої цибулі
  • 2 ст л соєвого соусу
  • 1/2 ст л оцту 9%
  • 50 мл олії
  • 1/2 ч л солі
  • 1/2 ч л цукру
  • 1/2 ч л чорного перцю
  • 1/3 ч л паприки
  • 1 ч л кунжуту
  • 1 ч л коріандру
  • щіпка гострого перцю Чилі

Покроковий рецепт приготування

Моркву натираємо на тертці, дрібно нарізаємо зелень кропу і цибулі, додаємо соєвий соус, оцет, сіль, перець, цукор, паприку і все розмішуємо, зверху натираємо дрібно часник. Морквину коли заправили потрібно спробувати, морква повинна бути трохи мовби пересолена це нормально, огірки вберуть в себе сіль і буде смачно.

Приготуємо ароматне масло: на розігріту сковорідку наливаємо рослинне масло, добре прогріваємо, додаємо коріандр і кунжут і помішуючи прожарюємо 1 хв. Гарячим маслом поливаємо часник, усі інгредієнти перемішуємо.

Огірки миємо, (можна замочити в холодній воді на 1 годину), відрізаємо хвостики і розрізаємо огірок уздовж на четверо не дорізаючи до кінця 1 см.

Фаршируємо огірки приготовленої морквою, складаємо в посуд і залишаємо на 30 хв. в холодному місці, а можна і відразу подавати до столу. Смачного! Будьте здорові!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: