Оладки з молодої капусти – смачна і незвичайна страва

Ці оладки трохи схожі на пиріжки з капустою, але більш найніжніші і соковиті. Приготувавши їх один раз, вам доведеться готувати їх досить часто. Адже ваші рідні будуть просити добавки знову і знову. Подавати їх можна до чаю на обід, вечерю і навіть до сніданку.

Необхідні продукти

  • 700 грам молодої капусти
  • 2 курячих яйця
  • 150 грам кефіру
  • пучок зелені
  • 7 столових ложок борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • спеції
  • рослинна олія

Процес приготування оладок

Капусту нарізаємо на четвертинки.

У каструлю наливаємо воду, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Кладемо в неї капусту, солимо, накриваємо кришкою і доводимо до кипіння. Потім на повільному вогні варимо 3-5 хвилин.

Готову капусту перекладаємо в сито і залишаємо остигати, а потім нарізаємо дрібними шматочками.

У капусту вбиваємо яйця, додаємо кефір, подрібнену зелень, сіль, перець і спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо.

У масу додаємо борошно і добре перемішуємо. А також всипаємо розпушувач і знову перемішуємо.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і ложкою викладаємо підготовлене тісто. Смажимо оладки з двох боків до рум’яної скоринки, а потім подаємо до столу.

Оладки з молодої капусти - смачна і незвичайна страва

Джерело: Мандаринка

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: