Морквяний, закусочний рулет з найпростіших і доступних продуктів виходить не тільки дуже смачним, але і красивим. Рулет я роблю з найрізноманітнішими начинками і виходить величезна тарілка незвичайної і оригінальної закуски.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- морква, 3 шт;
- яйця, 5 шт;
- сіль, перець.
Для приготування начинки необхідно:
- корейська морква, 250 г;
- крабові палички, 240 г;
- огірок свіжий, 1 шт;
- майонез.
Процес приготування рулету
Начинку беріть будь-яку на свій смак, але і з моїм варіантом, виходить дуже смачно, майже, як суші.
Тремо моркву на середній тертці і тушкуємо на олії під кришкою близько 15 хвилин до готовності.
Білки збиваємо з сіллю до стійкої піни.
Морква охолоджуємо і змішуємо з жовтками, перемішуємо до однорідності.
Додаємо білок і вимішуємо акуратно лопаткою.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо масу, розрівнюємо.
Запікаємо бісквіт при 180 градусах близько 15 хвилин до золотистого кольору. Охолоджуємо бісквіт.
Для начинки тремо на грубій терці огірок і крабові палички, можна ще додати нарізану зелень, майонезу до смаку.
Викладаємо рівним шаром на рулет.
Зверху посипаємо корейською морквою і звертаємо рулет.
Відправляємо в холодильник на пару годин, потім ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу.
Щоб начинка не потекла, тертий огірок злегка відіжміть і потім змішайте з крабовими паличками.