Останнім часом стала часто купувати найдешевшу рибу: показую, що я з неї готую на вечерю

Рецепт підходить для будь-якої риби, страва завжди виходить дуже смачною. Я взяла минтай, а ви можете спробувати з іншою рибою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • минтай, 3 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • перець болгарський, 0.5 шт;
  • олія соняшникова, 3 ст.л;
  • гірчиця, 1 ч.л;
  • часник, 2 зубчики;
  • зелень, лимонний сік, сіль.

Процес приготування

Тушки промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Можна порізати порційними шматочками, але я беру невеликі рибки і залишаю їх не різаними.

Для соусу часник, зелень, солодкий перець і спеції укладаємо в чашу блендера і подрібнюємо.

Змішуємо соус з гірчицею і соком лимона, олією, ще раз перебиваємо блендером.

Заливаємо соусом рибу і добре втираємо його руками в кожен шматок.

Бажано залишити хоча б на 30 хвилин, щоб тушки промаринувалися.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, викладаємо у форму і зверху – рибу.

Накриваємо форму фольгою і запікаємо при 200 градусах близько 10 – 15 хвилин.

Прибираємо фольгу і ще випікаємо близько 15 хвилин до рум’яності.

Подаю страву з різними гарнірами. Перед подачею можна ще скропити лимонним соком і посипати нарізаною зеленню.

Останнім часом стала часто купувати найдешевшу рибу: показую, що я з неї готую на вечерю

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: