Овочевий пісний суп «Сім в одному»: смакота для тих, хто стежить за фігурою

Овочевий пісний суп «Сім в одному» буде неодмінно корисний людям, які стежать за своєю фігурою, і тим, хто хоче трохи розвантажити свій раціон.

Він ідеально підійде і для поста: так як в цей час релігійні люди відмовляються від м’яса та інших продуктів тваринного походження. Супчик виходить дуже смачний, ароматний і прозорий за цим рецептом. Один зовнішній вигляд цієї легкої страви вже викликає апетит. Овочевий суп досить оригінальний, адже в його склад входить помідор і огірок: однак, це не впливає на його чудові смакові властивості.

Склад продуктів

  • одна морква;
  • три картоплини;
  • одна головка білої цибулі;
  • 300 грам капусти білокачанної;
  • один солодкий болгарський перець;
  • один стиглий томат;
  • один свіжий огірок;
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком.

Овочевий пісний суп «Сім в одному»: покроковий процес приготування

Взяти каструлю з товстим дном і на її дно викласти, попередньо нарізану півколом моркву і картоплю. Туди ж додати шинкованную капусту і дрібно нарізану ріпчасту цибулю.

Потім у всю цю красу додаємо огірок, нехай навіть вам здається, що він досить оригінальний інгредієнт для супу, однак, варто спробувати супчик саме з ним: огірок дає дуже приємний смак!

НЕ замінюйте його іншими овочами, не бійтеся експериментувати. Далі покладіть зверху на огірочки помідори, нарізані тонкими кружечками.

Наступний шар – це болгарський перець. Використовувати краще жовтий перчик, але якщо любите червоний або зелений, то можна і замінити: головне, щоб овоч був солодким, а не гострим.

Варити все це необхідно в своєму соку: варто врахувати, що для цього використовуються спеціальні каструлі з товстим дном.

Інші види посуду не підійдуть, але можна обійтися і звичайним тушкуванням овочів на сковороді, з невеликою кількістю соняшникової олії, а потім вже перекласти в каструлю, додати води і доварити.

Коли картопля буде готова, необхідно додати певну кількість кип’ятку, на ваш смак. Деякі люблять більше рідкі супи, інші, навпаки, густі. Супчик посолити, поперчити – і можна подавати на стіл, краще зі сметаною.

Овочевий пісний суп «Сім в одному» не тільки урізноманітнює ваше повсякденне меню, але і зробить його яскравим, корисним. Ароматний, з насиченим смаком суп порадує всіх: і дітей, і дорослих.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: