Печериці в клярі: відмінний рецепт, від якого будуть в захваті гості

Якщо у вас в морозилці є печериці, а ви не знаєте, що з них приготувати, варто спробувати даний рецепт. Закуска виходить дуже смачною, оригінальною і прикрасить будь-яке меню.

Інгредієнти

  • великі печериці – 8 шт;
  • крохмаль – 100 гр;
  • борошно – 160 гр;
  • сіль – 1 ч л;
  • розпушувач – 1 ч л;
  • цукор – 1 щеп;
  • олія соняшникова – опційно;
  • вода – 1 ст;
  • кунжут – 3 ст л.

Спосіб приготування

З’єднуємо борошно з крохмалем, додаємо розпушувач, цукор, присолюємо. Додаємо 3 ст л соняшникової олії, теплу воду, вимішуємо, додаємо кунжут і прибираємо в холод.

Очищаємо гриби, миємо, сушимо, ріжемо скибками. Вмочуємо в кляр і смажимо на розігрітій сковороді з олією.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: