Печінкові млинці з начинкою: приголомшлива закуска

Печінкові млинці з начинкою, рецепт

Черговий кулінарний шедевр – печінкові млинці з начинкою.

Цю закуску можна розділити на три частини: млинці з двох видів печінки, пікантний шар намазки з яєць і часнику і, звичайно, овочева начинка зі сметаною. Слинки течуть від однієї лише думки про таке частування. З вказаної кількості інгредієнтів вийде 30 печінкових млинців, які перед подачею потрібно розрізати навпіл. Тобто, вийде 60 приголомшливих закусочек.

Інгредієнти

  • Куряча печінка – 500 г
  • Яловича печінка – 400 г
  • Яйце – 14 шт.
  • Молоко – 500 мл
  • Пшеничне борошно – 6 ст. л.
  • Морква – 10 шт.
  • Цибуля – 4 шт.
  • Майонез – 6 ст. л.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Часник за смаком
  • Соняшникова олія за смаком

Як приготувати печінкові млинці з начинкою

Спочатку займемося млинцями. Промийте обидва види печінки, яловичу наріжте шматочками. Подрібніть все в блендері, перекладіть в миску, посоліть, поперчіть і перемішайте.

Збийте 4 яйця віночком і влийте до печінки, додайте частину молока і перемішайте.

Всипте борошно і замісіть тісто віночком або занурювальним блендером. Тепер додайте молоко, що залишилося.

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії і нажарте тонкі печінкові млинці. Їх вийде близько 30 штук.

Тепер приготуємо начинку. Для цього відваріть яйця і очистіть цибулю і моркву. Наріжте цибулю чверть кільцями.

Налийте в глибоку велику сковороду олію і пасеруйте цибулю, поки вона не стане м’який, посоліть і поперчіть.

Натріть моркву на великій тертці, всипте до цибулі, перемішайте і тушкуйте, поки морква не буде готова.

Натріть яйця на дрібній тертці, часник пропустіть через прес, гарненько перемішайте.

Додайте до яєць і часнику 1 ст. л. сметани і майонез, посоліть і поперчіть, перемішайте.

Додайте 2 ст. л. сметани до тушкованих овочів, перемішайте і прогрійте трохи.

Тепер зберемо млинці. Спершу намажте на млинець яєчну масу, потім викладіть на край приблизно 1 ст. л. овочевої начинки. Поверніть млинець і розріжте навпіл.

При приготуванні овочевої начинки для печінкових млинців будьте обережні з її консистенцією. Коли ви додаєте сметану, начинка не повинна вийти рідкою, тому визначайте на око, скільки сметани вам потрібно.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: