Печиво з сиром «Роза», покроковий рецепт приготування

Таке повітряне і ніжне печиво обов’язково сподобається вам і вашим дітям, адже воно не тільки смачне але і корисне.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 450 г;
  • маргарин – 100 г;
  • цукор – половина склянки;
  • яєчні жовтки – 2 шт;
  • сир – 250 г;
  • сода – чверть ч.л;
  • ванілін – 1 г.

Печиво Роза, процес приготування

Розтоплюємо маргарин і змішуємо його з цукром, ваніліном, сиром, жовтками і сіллю. Все ретельно перемішуємо до однорідності.

Просіваємо борошно і змішуємо його з содою і додаємо в тісто порційно, замішуємо м’яке тісто. Залежно від того, наскільки вологий у вас сир, борошна може знадобитися більше або менше.

Робочу поверхню присипаємо борошном і розкатуємо тісто в пласт, товщиною 2 – 3 мм, вирізаємо кружечки чаркою. Кілька штук (3 -4) складаємо внахлест і туго скочується рулетик. Посередині розрізаємо рулетик і отримуємо 2 трояндочки.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо трояндочки.

Духовку розігріваємо до 120 градусів і випікаємо печиво 20 – 30 хвилин.

Готове печиво посипаємо цукровою пудрою.

Краще брати жирний і вологий домашній сир, він набагато корисніше. Нехай навіть вам і доведеться досипати трохи більше борошна, ніж вказано в рецепті, але тісто з домашнім сиром, стає дуже повітряним і м’яким, у нього з’являється вершковий присмак.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: