Пів кілограмів сиру, 3 яйця, 5 ст.л. борошна і 5 ст.л. сметани: і найсмачніша ватрушка готова!

Ватрушка - рецепт приготування

Незабутній смак!

Необхідні продукти:

  • ½ кілограма солодкого сиру
  • дві чайної ложки цукру
  • три яйця
  • два яблука без шкірки
  • ізюм

Для тіста:

  • 100-120 грам борошна
  • 80-100 грам сметани
  • 40 грам соняшникової олії
  • три яйця
  • дрібка солі
  • чайна ложка розпушувача

Рецепт приготування ватрушки

У зручній посуді змішуємо всі інгредієнти для тіста. Маса повинна бути рідкою.

Беремо роз’ємну форму, діаметром 23 сантиметри і виливаємо в неї приготовану масу.

В окремому посуді змішуємо яйця сир, яблука і цукор. Отриману сирну масу викладаємо на тісто, починаючи по колу і, закінчуючи, центром.

Духовку виставляємо на 200 градусів. Час приготування – 40 хвилин. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: