Смачний і солодкий чак чак готується просто, такий десерт завжди подобається гостям, і вони обов’язково просять рецепт цієї страви.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- яйце, 1 шт;
- молоко, 300 мл;
- борошно, 300 г;
- розпушувач, 10 г;
- м’яка карамель, 300 г;
- масло вершкове, 30 г.
Процес приготування
Яйце перемішуємо з дрібкою солі, вливаємо молоко кімнатної температури і змішуємо до однорідності.
Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем. Всипаємо в рідку основу, перемішуємо густе тісто, як для оладок.
Накриваємо та залишаємо на 30 хвилин. Розігріваємо в глибокій сковороді олію.
Через шумівку з дірочками виливаємо в олію порції тіста і обсмажуємо до рум’яності.
Викладаємо на паперові рушники, потім у форму.
Розтоплюємо м’яку карамель із вершковим маслом будь-яким, зручним для вас способом і поливаємо чак.
Можна використовувати просто солодкий сироп чи мед, розбавлений водою, поливають розтопленим молочним чи білим шоколадом. Багато хто просто присипає остиглі ласощі солодкою пудрою і так подають до столу. Робіть так, як вам подобається.