Одне з найулюбленіших солодощів, яке готується просто і швидко.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- печиво – 500 г;
- згущене молоко – 1 банка;
- масло вершкове або якісний маргарин – 200 г;
- какао якісне – 5 ч.л.
Подрібнюємо печиво качалкою або блендером.
Вершкове масло розм’якшуємо при кімнатній температурі і змішуємо в крихтою з печива.
Всипаємо какао – чим жирніше і якісніше воно будемо, тим смачніше буде десерт, з яскраво вираженим шоколадним смаком.
Поступово вливаємо згущене молоко і добре вимішуємо масу до однорідності руками. Якщо маса суха, додайте трохи масла або сметани або згущеного молока.
Формуємо ковбаску і загортаємо її в харчову плівку, відправляємо застигати в холодильник на пару годин.
Готовий десерт ріжемо на порційні кружечки і обвалюємо їх в цукровій пудрі або кокосовій стружці, подрібнених в крихту горіхах або шоколаді, какао з корицею.
Всередину ви також можете додати найрізноманітніші інгредієнти: горіхи, шматочки сухофруктів, родзинки, шматочки шоколаду.