Поколінню 70-80-х не потрібно нічого пояснювати. Просто скажіть “шоколадна ковбаска”

Шоколадна ковбаса зі згущеним молоком, рецепт

Одне з найулюбленіших солодощів, яке готується просто і швидко.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво – 500 г;
  • згущене молоко – 1 банка;
  • масло вершкове або якісний маргарин – 200 г;
  • какао якісне – 5 ч.л.

Подрібнюємо печиво качалкою або блендером.

Вершкове масло розм’якшуємо при кімнатній температурі і змішуємо в крихтою з печива.

Всипаємо какао – чим жирніше і якісніше воно будемо, тим смачніше буде десерт, з яскраво вираженим шоколадним смаком.

Поступово вливаємо згущене молоко і добре вимішуємо масу до однорідності руками. Якщо маса суха, додайте трохи масла або сметани або згущеного молока.

Формуємо ковбаску і загортаємо її в харчову плівку, відправляємо застигати в холодильник на пару годин.

Готовий десерт ріжемо на порційні кружечки і обвалюємо їх в цукровій пудрі або кокосовій стружці, подрібнених в крихту горіхах або шоколаді, какао з корицею.

Всередину ви також можете додати найрізноманітніші інгредієнти: горіхи, шматочки сухофруктів, родзинки, шматочки шоколаду.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: