Поки кип’ятиться чайник готую печиво. Як ми всі яблука використовуємо на смачний десерт

Печиво з яблучним наповнювачем виходить дуже м’яким, ароматним, ідеально підходять для чаювання і дітям в школу я теж його роблю.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 2 шт;
  • цукор і соняшникова олія по 80 г;
  • борошно, близько 250 г;
  • розпушувач, 1 ч.л;
  • ванілін за смаком;
  • сіль дрібка;
  • яблука, 350 г;
  • ізюм, 30 г.

Процес приготування

Яйця змішуємо з слью і збиваємо міксером до пишності.

Всипаємо цукор і збиваємо протягом 4 хвилин.

Порада: цукру можна додати і більше. Якщо ви ласуни.

Вливаємо олію і за смаком додаємо ванілін.

Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем.

Ще один раз просіваємо частинами в масу – так печиво буде пишніше. Вимішуємо до однорідності.

Яблука чистимо від шкірки і тремо на тертці або ріжемо шматочками.

Ізюм замінюється чорносливом або курагою на ваш смак.

Змішуємо яблучну масу з тістом і викладаємо столовою ложкою на деко, застелене пергаментом.

Поки кип'ятиться чайник готую печиво. Як ми всі яблука використовуємо на смачний десерт

Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.

Поки кип'ятиться чайник готую печиво. Як ми всі яблука використовуємо на смачний десерт

Остигле печиво можна посипати цукровою пудрою або змішати її з корицею. Дуже смачно виходить, якщо тісто в формі присипати ще й грецькими горіхами або арахісом, подрібненими на шматочки.

Поки кип'ятиться чайник готую печиво. Як ми всі яблука використовуємо на смачний десерт

Рецепт дуже простий, як бачите результат просто приголомшливий.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: