Поки заварюється чай, я встигаю спекти яблучне вівсяне печиво і навіть тіста руками не торкаюся

Хочу сьогодні поділитися з вами прекрасним і простим рецептом вівсяного печива з яблуками. Ніяких зусиль, а результат чудовий! Те, що потрібно до чаю! Печиво готується з суміші борошна і вівсяних пластівців. Виходить дуже смачно!

Інгредієнти, які будуть потрібні:

  • Одне яйце вагою 50 г;
  • Цукор – 90 г;
  • Масло вершкове – 100 г;
  • Борошняна суміш – 100 г борошна +100 г перемелених вівсяних пластівців;
  • Одна дрібка солі;
  • Пекарський порошок одна чайна ложка або 5 г;
  • Ванільний цукор одна чайна ложка;
  • Яблука очищені – 200 г.

Покроковий процес приготування

Всі сухі продукти з’єднайте в мисці і розмішайте.

Яблука очистіть від шкірки, виріжте серцевину і грубо натріть або поріжте у вигляді маленьких кубиків.

Увімкніть духовку на 210 °, щоб вона нагрілася.

Вершкове масло покладіть в тарілку, всипте цукор і збивайте, поки цукор не розчиниться.

До олійно-цукрової маси додайте яйце і перемішайте до однорідного стану.

Тепер в цю масу всипте суху суміш.

Поки заварюється чай, я встигаю спекти яблучне вівсяне печиво і навіть тіста руками не торкаюся

Останніми додайте яблука і добре перемішайте за допомогою лопатки.

Деко вистелити пекарним папером і викладайте на нього сформоване печиво. Для цього можна взяти кондитерський мішок без насадки.

Поки заварюється чай, я встигаю спекти яблучне вівсяне печиво і навіть тіста руками не торкаюся

Помістіть печиво в духовку, через пару хвилин знизивши температуру до 190 °.

Випікати слід 13-14 хвилин.

Поки заварюється чай, я встигаю спекти яблучне вівсяне печиво і навіть тіста руками не торкаюся

НЕ пересушіть печиво, воно повинно залишитися світлим.

Після того, як печиво охолоне, можете посипати його цукровою пудрою.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: