Полуничний соковитий пиріг – літній, неймовірно смачний, легкий, з захопливим ароматом!

Полуничний соковитий пиріг, рецепт приготування

Якщо влітку хочеться чогось солоденького і одночасно легкого – спробуйте приготувати приголомшливий десерт – полуничний пиріг! Цей смачний пиріг з полуницею готується швидко і просто за рецептом, який я рекомендую кожній господині. Така ідеальна випічка з полуницею у вигляді пирога з ягодами гарантовано підкорює з першого разу і назавжди.

Складові

Пісочне тісто для пирога:

  • Борошно – 250 гр
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Вершкове масло – 90 гр
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 50 гр

Сметанна заливка:

  • Сметана – 350 гр
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 100 гр
  • Крохмаль – 20 гр
  • Ванільний цукор – 1 ч.л.
  • Полуниця – 250 гр

Детальний опис рецепта з фото

У просіяне борошно висипати сіль, додати розпушувач і перемішати. Викласти вершкове масло і перетерти в однорідну крихту.

Полуничний соковитий пиріг - літній, неймовірно смачний, легкий, з захопливим ароматом!

В окремій мисці перемішати пару яєць з цукром.

З’єднати суху суміш з яєчною основою. Замісити тісто, потім прибрати в холодильник на 1 годину.

Полуничний соковитий пиріг - літній, неймовірно смачний, легкий, з захопливим ароматом!

Готуємо заливку. У сметану розбити пару яєць. Додати крохмаль, звичайний цукор і ванільний цукор.

Полуничний соковитий пиріг - літній, неймовірно смачний, легкий, з захопливим ароматом!

Тісто рівномірно розподілити у формі для запікання, не забудьте зробити бортики.

Полуничний соковитий пиріг - літній, неймовірно смачний, легкий, з захопливим ароматом!

Вилити зметану заливку поверх тіста у формі для запікання. Після чого викласти нарізану полуницю. Випікати в розігрітій духовці до 175 градусів 35 хвилин. Всім смачного!

Полуничний соковитий пиріг - літній, неймовірно смачний, легкий, з захопливим ароматом!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: