Помідори «під шубкою» – родичі з’їдає їх першими, навіть якщо стіл ломиться від їжі

Ця закуска просто вражає своєю простотою готування, звичайним набором продуктів і яскравим, незабутнім смаком і ароматом.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • помідори, 2-3 шт;
  • яйце варене, 1 шт;
  • зелень і часник до смаку;
  • майонез, 2 ст.л;
  • сир, 70 г;
  • сіль перець.

Процес приготування

Помідори ріжемо НЕ тонкими кружками і розкладаємо на листя салату, якими потрібно застелити тарілку.

Порада: помідори вибирайте щільні, щоб після того, як ви їх наріжете, вони не стали сильно текти і розпадатися.

Сир і яйце натираємо на середній тертці і змішуємо з майонезом.

Часник ви також можете просто потерти або пропустити через прес. Змішуємо часник з масою.

Дрібно січемо будь-яку на свій смак зелень і перемішуємо з масою, солимо і перчимо.

Викладаємо начинку на помідорні кружечки і посипаємо зеленню.

Помідори «під шубкою» - родичі з'їдає їх першими, навіть якщо стіл ломиться від їжі

Порада: ви можете не вмішувати в масу яйце, а просто посипати ним сир з часником і майонезом. Твердий сир дуже добре замінюється плавленим сирком. Також багато хто додають в масу шматочки солодкого і гострого перцю, зелений горошок або консервовану кукурудзу. Виходять невеликі, порційні закуски – салати.

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: