Популярна і найсмачніша зелена аджика без варіння

Аджика відмінна закуска для тих хто любить гостреньке!

Складові:

  • Гострий перець – 150 гр.
  • Солодкий болгарський перець – 150 гр.
  • Кинза – 100 гр.
  • Петрушка – 100 гр.
  • Базилік – 50 гр.
  • Часник – 100 гр.
  • Мелена коріандр – 1 ч. Ложка.
  • Хмелі-сунелі – 1 ч. Ложка.
  • Сіль – 2 ст. ложки.

Спосіб приготування:

1. У блендері або через м’ясорубку подрібнити гострий перець разом з насінням, солодкий болгарський перець, часник і всю свіжу зелень.

2. До подрібнених овочів відправити мелений коріандр, хмелі-сунелі і сіль. Все ретельно перемішати. Зелена аджика повинна вийти солоною. Але якщо для Вас це занадто велика кількість солі, то посоліть за своїм смаком.

Зберігається така аджика в холодильнику. Найкраще розкласти її в баночки невеликих розмірів. Наприклад з під дитячого пюре або з під баночки ікри. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: