Популярна закуска – смажені кабачки з помідорами: простий рецепт

Складові:

  • кабачок – 2 штуки
  • яйця – 4 штуки
  • борошно – 6-8 ст. ложок
  • сир – 200 гр
  • помідори – 3 штуки
  • часник – 2-2,5 головки
  • зелень – 2-3 пучка
  • майонез – 100 гр
  • рослинне масло – 100 гр
  • сіль – 1-1,5 ч. ложки

Смажені кабачки з помідорами: покроковий рецепт

Нарізаємо молоді кабачки уздовж тонкими скибочками. Солимо й залишаємо на 10-15 хвилин.

Нарізаємо сир тонкими скибочками. Нарізаємо помідори кубиками або часточками. Для кляра збиваємо яйця.

Обвалюють кабачковий язик в борошні, потім у збитому яйці.

Обсмажуємо язики на рослинному маслі по 5 хвилин з кожного боку до м’якості.

Викладаємо гарячі обсмажені кабачки на тарілку і намазуємо майонезом.

Кладемо з одного боку шматочок сиру, з іншого боку – скибочку помідора. Видавлюємо часник прямо на кабачок і кладемо жменю зелені.

Звертаємо кабачок рулетом, починаючи з того краю, де лежить помідор.

Заколюємо рулетик зубочисткою. Смачного!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: