«Порося в шубі» – смачніше м’яса немає. Рецепт перевірений часом!

«Порося в шубі» - рецепт приготування м'яса

М’ясо виходить дуже м’яким і ніжним, з дуже смачною хрусткою скоринкою з сиру. Страва для святкового столу.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свиняча м’якоть – 1 кг;
  • сіль, перець і спеції за смаком;
  • майонез – 4 ст.л;
  • цибуля – 2 шт;
  • помідори – 3 шт;
  • сир – 200 г.

Процес приготування

М’ясо ріжемо на порційні шматки і відбиваємо з двох сторін. Відбивайте добре.

Змащуємо олією, посипаємо сіллю і перцем, вашими улюбленими спеціями. Обмащуємо з усіх боків. Залишаємо на 20 хвилин.

Цибулю ріжемо середніми кільцями, помідори ріжемо кружельцями.

Сир тремо на грубій терці.

М’ясо викладаємо в форму для запікання, зверху кладемо кільця цибулі, на них – кружечки помідорів.

Помідори змащуємо майонезом або сметаною або домашнім майонезом.

Посипаємо кожен шматочок м’яса сиром.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо 20 – 25 хвилин.

Подаємо гарячим, виклавши на тарілку з зеленню. Смачного!

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: