М’ясо виходить дуже м’яким і ніжним, з дуже смачною хрусткою скоринкою з сиру. Страва для святкового столу.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- свиняча м’якоть – 1 кг;
- сіль, перець і спеції за смаком;
- майонез – 4 ст.л;
- цибуля – 2 шт;
- помідори – 3 шт;
- сир – 200 г.
Процес приготування
М’ясо ріжемо на порційні шматки і відбиваємо з двох сторін. Відбивайте добре.
Змащуємо олією, посипаємо сіллю і перцем, вашими улюбленими спеціями. Обмащуємо з усіх боків. Залишаємо на 20 хвилин.
Цибулю ріжемо середніми кільцями, помідори ріжемо кружельцями.
Сир тремо на грубій терці.
М’ясо викладаємо в форму для запікання, зверху кладемо кільця цибулі, на них – кружечки помідорів.
Помідори змащуємо майонезом або сметаною або домашнім майонезом.
Посипаємо кожен шматочок м’яса сиром.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо 20 – 25 хвилин.
Подаємо гарячим, виклавши на тарілку з зеленню. Смачного!