Потрібна картопля та борошно. Пиріжки тепер не роблю, знайшла рецепт простіший, смачніший

Цей рецепт дуже простий. Для приготування таких пиріжків вам знадобиться картопля, борошно, а також трохи вільного часу. Пиріжки при цьому виходять завжди дуже хрумкі, ароматні, смачні. Тому, безумовно спробуйте цей рецепт. Вам сподобається!

Необхідні продукти:

  • тепле молоко – 200 мл
  • сметана – 2 ст. л.
  • розтоплене вершкове масло – 2 ст. л.
  • яєчний білок – 1 шт.
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л.
  • борошно – 380-400 гр.

Начинка

  • картопля – 4 шт.
  • вершкове мало – 1 ч. л.
  • смажена цибуля – 1 шт.
  • сіль за смаком
  • чорний перець

Покроковий процес приготування:

Беремо 200 мл молока, додаємо в нього дві столові ложки сметани, а також дві столові ложки розтопленого вершкового масла, один яєчний білок, одну чайну ложку цукру та одну чайну ложку солі. Все ретельно перемішуємо за допомогою дерев’яної лопаточки.

Тепер додаємо 380 г борошна. Тісто має вийти досить густе. Добре вимішуємо його руками. Залишаємо на 10 хвилин.

Тим часом варимо чотири картоплини, добре їх розминаємо у пюре. Додаємо одну чайну ложку вершкового масла, а також пересмажену цибулю. Солимо на смак, можна додати трохи чорного меленого перцю, все ретельно перемішуємо. Повертаємось до тіста.

Розділяємо його на 2 рівні частини, кожну частину добре розкачуємо за допомогою качалки. Викладаємо картоплю гірками на половину розкачаного тіста, так як на пельмені.

Потрібна картопля та борошно. Пиріжки тепер не роблю, знайшла рецепт простіший, смачніший

Тепер накриваємо другою половиною і за допомогою форми вирізаємо пиріжки. Залишки тіста не викидаємо, а також розкачуємо.

Потрібна картопля та борошно. Пиріжки тепер не роблю, знайшла рецепт простіший, смачніший

Тепер можна смажити пиріжки у великій кількості олії з 2 сторін до рум’яної скоринки.

Потрібна картопля та борошно. Пиріжки тепер не роблю, знайшла рецепт простіший, смачніший

Виймаємо пиріжки за допомогою шумівки. Вони виходять дуже зажаристими та смачними. Це справжнісінька смакота на столі. Крім того, такі пиріжки зберігаються досить довго. Вони не черствіють і не завітрюються.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: