Повітряне тістечко на французький манер всього за 20 хвилин!

Це тістечко відоме своєю м’якістю і ніжним вершковим кремом. Найголовніше в тістечку, це крем, консистенція якого повинна бути не рідкою і не дуже густою, він повинен добре просочити бісквіти.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно – 40 г;
  • цукор – 30 г;
  • крохмаль – 20 г;
  • яйця – 2 шт;
  • вершки – 30 мл;
  • вершковий сир – 80 г;
  • джем абрикосовий – 1 ст.л;
  • ванільний цукор – 4 г;
  • пудра цукрова – 2 ст.л.

Повітряне тістечко: покроковий процес приготування

Крохмаль змішуємо з борошном, а білки збиваємо до густої і стійкою піни.

З’єднуємо жовтки з цукром і ваніліном і збиваємо їх буквально 1 хвилину, потім змішуємо з білками за допомогою лопатки, рухами знизу і догори. Всипаємо борошно з крохмалем і вимішуємо тісто.

Беремо кондитерські мішечки – 2 шт і викладаємо в них тісто порівну.

Деко застеляємо пергаментом і видавлюємо тісто в кружальця з діаметром по 5 см. Один заповнений кондитерський мішечок – це приблизно 15 кружечків тіста.

Духовку розігріваємо до 170 градусів випікаючи до рум’яного кольору хвилин 10 – 15.

Другу частину тіста також розподіляємо і випікаємо. У вас повинно вийти парне число бісквітів.

15 штук змащуємо джемом.

Збиваємо вершковий сир з пудрою і вершками – це крем.

За допомогою кондитерського мішка видавлюємо крем на джем і накриваємо зверху другими половинками.

Повітряне тістечко на французький манер всього за 20 хвилин!

Мандаринка
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: