Цікава досить класична страва з новим смаком. Ми пропонуємо приготувати звичні реберця по-новому. І замаринувати їх в незвичайному, але чудово смачному маринаді.
Необхідні продукти
- 2 кілограми реберець
- 1,5 чайні ложки солі
- копчена паприка
Для маринаду
- 5 зубчиків часнику
- 2 чайні ложки аджики
- 100 мілілітрів соєвого соку
- сік 1 апельсина
Починаємо приготування
Ребра промиваємо, солимо і присипаємо паприкою. І добре все натираємо.
Реберця перекладаємо в форму для запікання.
У миску видавлюємо часник, додаємо аджику, соєвий соус і сік апельсина. Все перемішуємо і змащуємо м’ясо.
Форму накриваємо фольгою і залишаємо ребра маринуватися на 1 годину.
Через відведений час форму ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 1 години.
Через 1 годину ребра дістаємо, знімаємо фольгу і перевертаємо. А потім ставимо в духовку ще на 30 хвилин.
Готові реберця нарізаємо шматочками, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.