Прекрасна страва до святкового столу – відмінний рецепт

Цікава досить класична страва з новим смаком. Ми пропонуємо приготувати звичні реберця по-новому. І замаринувати їх в незвичайному, але чудово смачному маринаді.

Необхідні продукти

  • 2 кілограми реберець
  • 1,5 чайні ложки солі
  • копчена паприка

Для маринаду

  • 5 зубчиків часнику
  • 2 чайні ложки аджики
  • 100 мілілітрів соєвого соку
  • сік 1 апельсина

Починаємо приготування

Ребра промиваємо, солимо і присипаємо паприкою. І добре все натираємо.

Реберця перекладаємо в форму для запікання.

У миску видавлюємо часник, додаємо аджику, соєвий соус і сік апельсина. Все перемішуємо і змащуємо м’ясо.

Форму накриваємо фольгою і залишаємо ребра маринуватися на 1 годину.

Через відведений час форму ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 1 години.

Через 1 годину ребра дістаємо, знімаємо фольгу і перевертаємо. А потім ставимо в духовку ще на 30 хвилин.

Готові реберця нарізаємо шматочками, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: