Ви не можете навіть уявити наскільки цей пиріг виходить ніжним, соковитим і смачним! І при цьому готується він дуже просто і швидко. З ним впорається навіть недосвідчений у випічці кулінар. Готувати його можна хоч щодня, і він не набридне, адже можна постійно змінювати начинку. Таким чином випічка буде кожен раз різна.
Інгредієнти, потрібні для приготування:
- Яйця – 4 штуки;
- Сіль – 1 дрібка;
- Цукор – 180 г;
- Олія рафінована соняшникова – 75 мл;
- Молоко – 150 мл;
- Розпушувач – 10 г;
- Борошно пшеничне – 350 г;
- Фрукти і ягоди в залежності від смакових уподобань – 600 г.
Покроковий процес приготування
Для початку розбийте яйця в об’ємну посудину.
Всипте цукор, додайте дрібку солі і перетріть, використовуючи віночок.
Влийте молоко і олію. Перемішайте добре.
Змішайте борошно і розпушувач. Всипте суміш за кілька раз в основу.
Вимісити тісто, яке повинно вийти трохи густішим, ніж на оладки, але при цьому злегка рідкуватим.
Форма знадобиться 24 сантиметри. Застеліть її пекарним папером.
У форму перелийте тісто і розрівняйте його.
Фрукти, ягоди поріжте на шматочки і викладіть на тісто, трохи втопивши в ньому. Присипте цукром.
Заздалегідь включіть її, щоб нагрілася до 180 °. Пиріг випікається приблизно 40 хвилин.