Проста морквяна закуска: економічний варіант на святковий стіл. З’їдається першою

Це один із найстаріших і класичних салатів. Салат-намазка виходить корисною, пікантною та гострою, просто дивовижною.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • морква, 1 шт;
  • яйце, 1 шт;
  • сир твердих сортів, 50 г;
  • часник, зелень, майонез.

Процес приготування

Моркву натираємо на великій тертці, сир натираємо на середній.

Часник дрібно рубаємо або натираємо на тертці, подрібнюємо зелень.

Сир твердий можна замінити плавленим, так салатик також виходить смачним і ніжним.

Змішуємо всі продукти та заправляємо майонезом.

Цей салат часто використовується як намазка для бутербродів і можна наповнювати цією масою тарталетки для святкової подачі. Ще один варіант подачі: це крем із маси в закусочних тортах, він надає особливого смаку та ноток пікантності.

Дуже поєднується з курячою печінкою, свинячою, грибами обсмаженими. Обсмажені печериці з цибулею та кропом також додають у цей салат, виходить новий, але оригінальний смак і таку намазку можна використовувати для лаваша, зробивши рулети, залишивши їх на кілька годин у холодильнику. Потім ріжемо красивими скибочками та подаємо до столу.

Буде красиво, апетитно та ситно.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: