Ця кабачкова запіканка виходить найніжнішою та соковитішою. Весь секрет у підготовці продуктів для подальшого приготування. Вам потрібен мінімальний набір продуктів і виходить дуже смачна і легка страва.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- кабачок, 1 шт;
- яйця, 3 шт.;
- цибуля, 1 шт;
- часник, 2 зуб.;
- кріп та петрушка свіжі або сухі за смаком;
- сіль, перець за смаком;
- сир за смаком та бажанням;
- борошно, 120 г.
Процес приготування
Беріть один великий або два середні кабачки. Натираємо їх на дрібній тертці або подрібнюємо в пюре за допомогою блендера.
Цибулю також натираємо на тертці разом із часником і додаємо в кабачки.
Додаємо зелень, дрібно нарізану чи суху, перемішуємо. Розбиваємо у масу яйця, перемішуємо.
Всипаємо просіяне борошно, солимо і перчимо, перемішуємо.
Якщо любите овочі з цікавими уподобаннями, додавайте провансальські, італійські або французькі трави.
Сковороду змащуємо олією, викладаємо масу і смажимо на невеликому вогні до рум’яності, перевертаємо і обсмажуємо другий бік.
Обсмажуємо всі млинці і на те, що в сковороді, кладемо скибочки сиру, накриваємо другим млинцем, смажимо під кришкою 5 хвилин до розплавлення сиру.
Такі кабачкові млинці – запіканки з сирною начинкою, дуже апетитні, ароматні та ситні. Замість сиру використовуйте інші начинки або просто кожен млинець фаршуйте начинкою, скручуйте конвертом або трубочкою і тушкуйте з вершковим маслом у сковороді.
Подаємо з різними соусами та намазками.