Просто натріть кабачки та додайте яйця. Ніжна та соковита запіканка: мінімум продуктів

Ця кабачкова запіканка виходить найніжнішою та соковитішою. Весь секрет у підготовці продуктів для подальшого приготування. Вам потрібен мінімальний набір продуктів і виходить дуже смачна і легка страва.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • кабачок, 1 шт;
  • яйця, 3 шт.;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 2 зуб.;
  • кріп та петрушка свіжі або сухі за смаком;
  • сіль, перець за смаком;
  • сир за смаком та бажанням;
  • борошно, 120 г.

Процес приготування

Беріть один великий або два середні кабачки. Натираємо їх на дрібній тертці або подрібнюємо в пюре за допомогою блендера.

Цибулю також натираємо на тертці разом із часником і додаємо в кабачки.

Додаємо зелень, дрібно нарізану чи суху, перемішуємо. Розбиваємо у масу яйця, перемішуємо.

Всипаємо просіяне борошно, солимо і перчимо, перемішуємо.

Просто натріть кабачки та додайте яйця. Ніжна та соковита запіканка: мінімум продуктів

Якщо любите овочі з цікавими уподобаннями, додавайте провансальські, італійські або французькі трави.

Сковороду змащуємо олією, викладаємо масу і смажимо на невеликому вогні до рум’яності, перевертаємо і обсмажуємо другий бік.

Просто натріть кабачки та додайте яйця. Ніжна та соковита запіканка: мінімум продуктів

Обсмажуємо всі млинці і на те, що в сковороді, кладемо скибочки сиру, накриваємо другим млинцем, смажимо під кришкою 5 хвилин до розплавлення сиру.

Просто натріть кабачки та додайте яйця. Ніжна та соковита запіканка: мінімум продуктів

Такі кабачкові млинці – запіканки з сирною начинкою, дуже апетитні, ароматні та ситні. Замість сиру використовуйте інші начинки або просто кожен млинець фаршуйте начинкою, скручуйте конвертом або трубочкою і тушкуйте з вершковим маслом у сковороді.

Подаємо з різними соусами та намазками.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: