Просто натираю буряк на тертці. Показую, яку смакоту я з нього готую

Салати з маринованих в спеціях буряків виходять пікантними, гострими, оригінальними і чудово поєднуються в різними м’ясними закусками і гарнірами.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • буряк, 3 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • перець чилі, сіль по 1/3 ч. л;
  • оцет яблучний, 1 ст.
  • цукор, ½ ч.л;
  • коріандр, перець, 1/3 ч.л;
  • олія соняшникова, 3 ст.л;
  • кунжут.

Процес приготування

Відварюємо або запікаємо буряки в духовці, остуджуємо і натираємо на тертці для моркви корейської.

Заправляємо буряки сіллю, цукром, перцем, коріандром і яблучним оцтом. Перемішуємо масу.

Розігріваємо рослинну олію на сковороді і обсмажуємо в ній подрібнені зубчики часнику протягом кількох секунд, щоб часник розкрив увесь свій аромат.

Швидко виливаємо олію з часником на буряк, перемішуємо.

Код салат охолоне, накриваємо його і настоюємо пару годин, періодично перемішуючи.

Просто натираю буряк на тертці. Показую, яку смакоту я з нього готую

Салат виходить свіжим, оригінальним, пікантним. Якщо у вас немає яблучного оцту, підходить будь-який інший. Для більшої пікантності можна влити трохи більше. Також і всі інші спеції додавайте на свій смак, можна ще посипати кунжутом перед подачею на стіл.

Сподобалося? Поділіться з друзями!
Мандаринка
Додати коментар

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: